– Er det avlyst? Det har vi ikke hørt noe om, sier en forbauset Elisabeth Rekstad, en drøy halvtime etter planlagt konsertstart.

– Det er jo merkelig, jeg har sittet her siden halv ni, og ingen har sagt noen ting. Vi lurte egentlig på om han ikke har mange fans på Hamar, sier hun.

Når HAs utsendte peker på den lille plakaten med informasjon på døren, er hun enda mer overrasket.

– Den må da har kommet opp etter at vi har satt oss? Det har heller ikke vært mange folk innom som har snudd i døren, sier hun.

Lite folk

Ved bordet ved siden av sitter tre andre gjester.

– Vi hadde sett fram til konserten, og det er klart vi er skuffet, sier Tore Langås. – Vi har fyret opp til det og gledet oss til en nordnorsk helaften, skyter Elin Langås inn.

– Det var ikke noe kø da vi kom. Vi spurte i baren og fikk høre at Jørn Hoel hadde begynt med lydprøven, men funnet ut at stemmen ikke bar, og derfor bestemte seg for å ikke opptre, sier hun.

– Da burde han vel ha merket det litt før? undrer Trond Erik Nilsen. Alle tre synes det er rart at det er så få folk innom, og de hadde heller ikke sett informasjonen på døren.

Ikke akkurat utsolgt

Bookingansvarlig Jørn Nielsen bekrefter:

– Hoel var innom, startet med lydprøver, men fikk problemer med stemmen. Han synes ikke det var ålright å måtte avlyse. Det synes vi ikke heller, men det er ikke mye man kan gjøre når artisten ikke er i form.

På HAs spørsmål om antall forhåndssolgte billetter svarer han:

– Jeg har ikke oversikt akkurat nå, fordi jeg ikke er på jobb. Antallet er vel mindre enn forventet, men det har ingenting å gjøre med at arrangementet ble avlyst, sier Nielsen.

Refunderer billettene

Natt til søndag sendte Nielsen en sms med følgende budskap til HAs journalist:

- Folk får refusjon der de har kjøpt billett. Dette fikk jeg fra managementet etter at Hoel kom hjem igjen: "Jørn Hoel måtte dessverre kaste inn håndkleet i dag på grunn av sykdom. Jørn hadde håpet å kunne gjennomføre konserten og kjørte fra Oslo til Hamar, men kom fram og skjønte at han ikke kunne gjennomføre på grunn av katarren på stemmebåndet."

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.