Han er nominert i klassen for beste mannlige birolle. Stykket Lang dags ferd mot natt er nominert i klassen "Årets forestilling".

- Det er kjempehyggelig, sier Anders Baasmo Christiansen.

Heddaprisen er den mest prestisjetunge prisen i norsk teaterliv, og den deles ut i september i Nationaltheatrets foaje - og prisen er en Nina Sundbye-statuett som forestiller Hedda Gabler med et pistolhåndtak som fot.

Anders Baasmo Christiansen har allerede en slik en hjemme på peishylla. Han fikk Heddaprisen for sin hovedrolle i Hamlet i 2008, og ble med det den aller første som har vunnet alle de tre skuespillerprisene i Norge (Heddaprisen, Amandaprisen og Gullruten).

Verdt å merke seg denne gang er at Anders Baasmo Christiansen er den eneste som er nominert av stjernene i stykket Lang dags ferd mot natt, og på scenen sammen med Anders sto Liv Ullmann, Bjørn Sundquist og Pål Sverre Valheim Hagen.

De andre som er nominert i klassen for beste mannlige birolle er Geir Kvarme for rollen som Roger de Bris i The Producers og Herman Bernhoft for rollen som Osvald i Gjengangere.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00