Endre (Géza Morcsányi) jobber som sjef på et slakteri. En dag kommer det en ny kvalitetskontrollør (Alexandra Borbély) inn i personalgruppen, og hun skiller seg ut. Hun drikker ikke morgenkaffe med de andre ansatte, men sitter stille for seg selv og venter på at arbeidsdagen skal starte. Hun er dårlig på small-talk, stille av seg, og oppleves som arrogant. Som kvalitetskontrollør er hun langt strengere enn den forrige, og antall kjøttstykker kategorisert som b-varer skyter i taket.

Samtidig skal en psykolog foreta en undersøkelse av alle de ansatte, for å bistå politiet i en sak om et forsvunnet stoff som brukes for å gjøre okser brunstige. Under de individuelle undersøkelse av de ansatte kommer det fram at Endre og kvalitetskontrolløren, Mária, har identiske drømmer. Hver natt drømmer de to, fra hver sin seng, at de er hjorter som løper rundt i en snødekt skog. For å finne ut om det er tilfeldig eller ikke, skriver de ned hva de har drømt, og utveksler lapp samtidig. Det er ingen tilfeldighet, de drømmer det samme hver natt, de møter hverandre i drømmene hver natt.

Som alltid oppstår komplikasjoner, og kjærlighetens styrke blir satt på prøve.

Fakta om filmen:

Regi:  Ildikó Enyedi

Medvirkende: Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider, Ervin Nagy, Tamás Jordán, Zsuzsa JáróSjanger:

Nasjonalitet: Ungarn

Spilletid: 1 time og 56 min

Sensur: 15 år

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.