Hamar
Forestillingen «All you need is love ...?» er en modig og spesiell forstilling som ledet tankene til New York og hippe avantgardist scener på små klubber. Med Mo som frisk hip hop danser, Hilde Gustava som en malende Mari Antonionett, Giovanni Mattaliano på sax, Knut Erik Østgård sang og Henning Ramseth gitar ble forestillingen en visuell fornøyelse. Lyd, lys og musikk dominert showet og det var lite actionpainting for dem som hadde forventet seg det.

Mo is back

Mo har ikke gjort noen opptredener siden Utøya, men nå var han tilbake på dansegolvet og spredde både glede -og «peace and love». Mo er en god danser og stilig sminket. Halve ansiktet var hvitt med et rødt hjerte på kinnet. Søtt var det. Jobben var gjort av dyktige ansatte på frisørsalongen Adam og Eva i Hamar. Etter et vitalt dansenummer var det duket for Ramseth og Olavsen. Hva ville komme? Ville de splashe rundt med malingsspann og gitar, eller ville vi få mer et slags teatralsk stykke med musikk?

Løse tråder

De dyktige musikerne Henning Ramseth og Giovanni Mattaliano, var den bærende bjelken i showet. Samt Hilde Gustava som en malende og dansende Marie Antonionett. Forestilling besto av mange tablåer og mange løse tråder svevde i luften. Helheten led litt under flyten mellom numrene, men musikken reddet helhetsinntrykket.

Henning Ramseth er uten tvil den med mest sceneerfaring og mest og gi. Hans selvironiske videoshow der han har tre utgaver av seg selv i ryggen er morsom. Ramseth spiller gitar på sin særegne måte og det lyder sfærisk og lyser profesjonelt av Ramseth på scenen.

Gjesteartister

Knut Erik Østgård sang en låt som musikalsk sett satt godt. Men, det flotte sangnumre ble et litt underlig brudd i den kreative halv-avantgardisme forestillingen. Det var litt lite publikum i salen, men siden artistene har litt igjen å hente før de har forestillingen på plass, var det nok like så greit. Mer fra konserten får du i lørdagen HA.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.