Det økonomiske resultatet er ikke klart ennå. Men Hogne Moe regner med at årets festival kommer til å gå omtrent i null.
- Det blir nok ikke noe overskudd å snakke om. Men heller ikke det motsatte, sier han.
6.600 besøkende er noe færre enn i fjor, da publikumstallet passerte 7000, blant annet takket være utendørskonserten med DumDum Boys på Tingnes.
Det skjedde for øvrig etter flere år med jevn økning. I 2011 endte besøkstallet på om lag 6.500, som altså er temmelig nær årets resultat.
I 2010 var det omtrent det samme; da endte det på 6.450. Dermed har festivalen endt med ganske jevnt besøkstall de fire siste årene.
I 2010 hadde den for øvrig en kraftig økning, etter 5.200 besøkende i 2009.

LES: La ned grunnsteinen

Bursdag og sirkus
Av de enkelte forestillingene var det som ventet bursdagsfeiringen og grunnsteinnedleggelsen lørdag som trakk det største publikumet. Som antydet i HA onsdag, endte tirsdagens fest i Prøysenstua med om lag 1.500 besøkende. Og det ble jordbær nok til alle.
Årets uteteater «Sirkus Mikkelikski» ble også enn publikumsvinner. Til sammen kom det 1.800 på teaterforestillingene, som ga et snitt på 300. Og aller flest var det på siste forstilling - slik det pleier å være. For det er noe eget med at det er siste sjanse.
Men kanskje kommer «Mikkelikski» tilbake også neste år som et tilbud til hele familien. Det er i hvert fall en av mulighetene det arbeides med.

Formiddagsprogram
Familieprogrammet på formiddagen var godt besøkt på åpningsdagen, og landet deretter på ca. 150 hver dag. At det ikke ble mer, er noe finværet får ta skylda for, mener Hogne Moe.
- Men det er klart vi er ganske ambisiøse når vi satser på å ha program hele dagen fra morgen til kveld i ei hel uke, sier han.
Konserten i Hamardomen har gått seg til som en av de best besøkte på festivalen, og slik ble det i år også. I år sørget Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland for at det ble fullt hus igjen, for andre år på rad.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00