Suverent mest ønsket ble Isac Elliot, som kommer til kulturhuset 27. mai. Hele 1705 stemmer kom inn på ham, mens den neste på avstemningslista, One Direction, var ønsket av 556, ifølge oversikten som programansvarlig Mocci Ryen nå legger fram.

Med Elliot på plass, er «Vi vil ha mer»-kampanjen avsluttet for denne gang. Og av de ti som var mest ønsket, har det latt seg gjøre å få fem på plass i Flagstad-salen. De fem er, i tillegg til Isac Elliot, Markus & Martinus, Daniel Owen, Bjørn Eidsvåg og wrestling.

– At vi har klart å banke inn fem av de ti med mest stemmer, er vi veldig godt fornøyd med, sier Mocci Ryen.

Konserten med Isac Elliot er for øvrig ikke utsolgt ennå, selv om det begynner å bli få billetter igjen i amfi.

– Sist han var her, solgte vi ut på to døgn. Men vi hadde regnet med at det vil ta litt mer tid denne gangen, sier Mocci Ryen.

Overraskelsen

Den store overraskelsen for Mocci som for mange andre, er at wrestling fikk tredje mest stemmer.

– Wrestling var nok ikke det første vi ville tenkt på, sier hun.

– Men hvis det hadde kommet en henvendelse, kan det godt hende at vi hadde prøvd det ut.

For de fem på lista som det ikke blir konsert med i denne omgang, er det ulike grunner til at det ikke skjer. The Main Level var her under ungdoms-OL, Kygo viste det seg vanskelig å få til Norge i et tett program, og Katie Melua turnerer ikke før til neste vinter.

Bredere publikum

Et hovedmål var å tiltrekke oss en bredere publikumskare med særlig vekt på et yngre publikum, sier Mocci Ryen.

– Det er også betryggende å konstatere at mange av forslagene var artister som vi alt hadde på blokka, sier hun.

– Hensikten med kampanjen var å høre hva folk ønsker seg i kulturhuset. Vi ønsket også å se hvordan ulike målgrupper tenker. Vi så for eksempel at artisten Katie Melua henvender seg til vidt forskjellige aldersgrupper– og er blitt foreslått av så vel 16-åringer som 50-åringer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.