- Helt sjukt, sa Espen Solheim Røhne i en kjapp kommentar til salget til ZZ Top på morrakvisten. Han begynner etter hvert å bli svært rutinert med å håndtere raske billettsalg, men ble nok litt overrasket av at det tok av til de grader.

På formiddagen fredag var tilsammen 5.000 billetter solgt, etter 2.000 billetter i forhåndssalg og 3.000  (500 billetter er solgt etter de 2.500 første timen red.anm) billetter i ordinært salg, og da hadde ikke bookingselskapet Venues rukket å sette igang alle sine planer for promotering av salget.

Om han nå regnet med at ZZ Top spiller for et fullsatt Tjuvolmen Arena, 6.000 billetter til sommeren?

- Ja, dette blåses vekk.

Karpe spiller i Hamar kulturhus 17. mars.

Texas-bandet ZZ  Top spiller på Tjuvholmen i Hamar 8. juni.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.