Den høres like bra ut i dag, debutskiva til den norske hiphop-gudfaren Tommy Tee.

De fleste over en viss alder husker nok låten «Takin Ova», som rett og slett ble en liten landeplage i Norge i 1998. Skiva «Bonds, Beats & Beliefs» har med rette fått litt av skylda for at norsk hiphop tok et lite steg opp fra undergrunnen: på to tiår har sjangeren gått fra å være noe for spesielt interesserte til at artister som Unge Ferrari og Karpe Diem fyller Oslo Spektrum omtrent når de har lyst. Tee er først og fremst kjent som produsent, holder fortsatt koken, og det er ingen tvil om at klassisk amerikansk østkystrap på 90-tallet var en inspirasjon. Skiva er også i hovedsak spilt inn i legendariske D & D Studios i New York, der også storheter som Nas og Jay-Z spilte inn låter tidlig i karrieren. På skiva bidrar selvsagt de gode, gamle gutta i T.P. Allstars, i tillegg til en bunke amerikanske rappere som Talib Kweli og legenden Craig G. Her kan du sette på fra start til slutt, og nyte lyden av et lite stykke norsk musikkhistorie, ei skive som fortsatt byr på noe av det beste sjangeren har produsert i Norge. Det mener i alle fall undertegnede.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.