Dermed fikk publikum en helaftens drømmekveld med den engelske superstjernen.

– Det kunne ikke blitt bedre enn dette, istemmer Kristin Enger og Øivind Johnsen.

– Et rørende syn

Den blide duoen fra Stange var blant de drøyt 10.000 menneskene som sørget for årets store folkefest på Stortorget.

– Det er skyfri himmel, det er folkeliv og det er Elton John, oppsummerer Johnsen fornøyd, og får støtte av sidemannen.

– Vi kommer fra Stangebyen, og det var nesten så man fikk tårer i øynene da man så folkehavet fra Kirkebakken. Dette er helt fantastisk, smiler Johnsen.

– Det er helt fantastisk at vi får oppleve noe så flott her i Hamar. Alle ære til arrangørene som får dette til, smiler Enger.

Nå er publikum nærmest samstemte i at arrangørene må satse mot en ny superstjerne til neste år, og at de dermed gjør konserten på Stortorget til en tradisjon.

– Det blir spennende. Jeg håper jo virkelig at de ser hvor mange blide mennesker som er her på torget i kveld, og at de har lyst til å satse videre, sier Enger.

– Når de er så heldig som de er i år, ja, da tenker jeg at de ikke har noe valg. Her har alt klaffet, sier Johnsen.

Kommer tilbake

Med 10.000 mennesker på torget var det trangt om plassen foran scenen. Morten Høistad, Mari Høistad og Jeanette Kleve var blant dem som sørget for å være så nære scenekanten at de nærmest kunne kjenne lukta av superstjernen.

– Her møter vi masse kjentfolk, været er strålende og Elton John leverer på scenen, smiler Kleve.

– Det er helt fantastisk. Vi var på Sting i fjor, og vi kommer tilbake neste år, uansett hvilken stjerne som kommer, smiler Kleve.

Hovedpersonen selv så ut til å storkose seg i solfylte Hamar.

– God kveld, alle sammen. Det er flott å være her i Norge på en så vakker kveld, smilte artisten under konsertens innledning.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.