Onsdag til uka kommer ungpike-idolet Isac Elliot til Hamar.

Da blir det show på Maxi tidlig på ettermiddagen, og på kvelden blir det konsert i Hamar kulturhus.

Har du ikke fått billett, men vil på konserten. Da har du sjansen nå forteller arrangøren til h-a.no.

Lørdag 6. desember klokken 16:00 legges uavhentede billetter i salg. Dette er ståbilletter, og vil kun være tilgjengelig via Kulturhusets egne nettsider eller direkte på eBillett, altså ikke via billettautomat. Billettene selges utelukkende til ordinær pris, og det gis ingen rabatt med kulturkort eller lignende.

Vedrørende konsertdagen: det er mulighet for å stille seg i kø klokken 13:00. Inngang til køen begynner nederst på Stortorget - utenfor Café Valuta - og vil strekke seg langs biblioteket, mot hovedinngangen. Innslipp er klokken 18:00, og konserten starter 19:30.

Viktig info på konsertdagen:

1. Ha billett og legitimasjon lett tilgjengelig

2. Kle deg godt om du planlegger å stå lenge i kø

3. Alle plikter å henge fra seg yttertøy og vesker i en gratis, bemannet garderobe

4. Vær uthvilt, sørg for nok mat og god væskebalanse

5. Ta hensyn, beveg deg rolig og unngå løping

6. Ved passert billettkontroll er det ingen anledning til å gå ut av huset før innslipp er avsluttet

7. Det er mulig å kjøpe mat og drikke i køen - kun kontant betaling

8. Det er ikke lov å medbringe egne flasker

9. Konserten varer i 80 minutter


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.