Slik frister Liv C. Fjellsol til releasekonsert med jazztrioen Henhouse 25. februar på Galleri Fjellsol. Og skulle det fortsatt være noen som lurer på hvor Stavsjøs konsertsted ligger, så oppgir hun følgende vegbeskrivelse: «Ganske nøyaktig midt i verden og midt imellom snø og brøytebiler i veikrysset til bygda Stavsjø».

Og når du kommer dit, står det både foredrag og konsert på februar-programmet. Foredraget er det Sigbjørn Johnsen og Arthur Buchardt som skal stå for 13. februar. Stikkord er ifølge Liv C. Fjellsol «inspirasjon, viljestyrke, brutalt bra bygdeutvikling og bygda Stavsjø». Neste konsert er 25. februar med jazzrocktrioen Henhouse, med Nils Einar Vinjor, Jørun Bøgeberg og Trond Augland. Så nå skal de også ut og gjøre seg kjent langs både Nesvegen og Mengsholvegen.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.