• Booking: Espen Røhne står bak bookingen av Elton John i Hamar 30. juni.

– De 8.000 billettene til Sting-konserten på Stortorget i sommer ble utsolgt på en time og tre kvarter, forteller Espen Røhne i bookingselskapet Venues.

Og han har lagt merke til at interessen for Elton John synes å være enda større enn den var for Sting-konserten.

– Jeg har fått ekstremt mange tilbakemeldinger, mye mer enn i forkant av Sting, sier han.

Elton John spilte tre konserter i Norge i sommer. Billettsalget på disse gir også grunn til optimisme også i Hamar.

I Ålesund ble 17.000 billetter utsolgt på et par timer, sier Espen Røhne. I Trondheim ble 10.000 billetter utsolgt enda kjappere. Så da ble det satt opp en konsert til i Trondheim dagen etter, og den ble utsolgt like kjapt.

Kommer fra Kristiansand

Dagen før Hamar skal Elton John spille på Bystranda i Kristiansand. Også til denne konserten starter billettsalget fredag.

Etter Hamar 30. juni ligger det an til én dag fri for artisten, før han 2. juli skal til Stockholm og spille på Gröna Lund Tivoli.

– Det sies at Elton John foretrekker mindre arenaer, slik som Stortorget, i forhold til for eksempel fotballstadioner, sier Espen Røhne.

Og at han kommer med eget piano – det regner han som sikkert.

2000 på Toto

Men Elton John er ikke den eneste artisten som skal trekke massene til Hamars konsertarenaer neste sommer. 4.000 billetter ble sist fredag lagt ut til salg for Toto på Tjuvholmen 5. august.

– Av disse er om lag halvparten allerede solgt, forteller Espen Røhne, og er kjempefornøyd så langt.

til kulturhuset

Espen Røhne i Venues er mannen bak svært mange av de større konsertene i Hamar for tida. Nytt er nå det at han også har begynt å booke til Hamar kulturhus, med Sivert Høyem som første artist han har booket.

– Jeg husker fra noen år siden at Hamar hadde ganske dårlig ord på seg som konsertby. Men det viste seg snart at interessen var til stede, og at folk setter veldig pris på slike arrangement.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00