- Jeg har aldri opplevd maken til interesse for billetter ved tidligere konserter, sier Pedersen.

Han har hatt mange store artister på billettblokka: Bocelli, Beyonce, Sir Cliff, Wonder og Santana.

- Billettsalget til de tidligere konsertene har ikke vært i nærheten av det vi opplever nå, sier Odd Steinar Pedersen - som kommer med et lite hint til de som ønsker å oppleve Mark Knopfler i Vikingskipet 11. juni 2013:

- Dette blir utsolgt. Her nytter det ikke å sitte rolig og tro at det sikkert går an å få kjøpt en billett i døra på konsertdagen.

Tre konserter

Det er bare dager siden nyheten ble presentert, at Mark Knopfler og hans band kommer til Norge neste sommer. Tre konserter står på planen; den første i Hamar, de to andre i Stavanger og i Bergen.

- Konserten i Stavanger ble utsolgt i løpet av en time. De hadde 5.500 billetter tilgjengelig, sier Odd Steinar Pedersen.
Han har plass til 8.500 mennesker foran scenen i Vikingskipet.

«Selger ut!»

- Hva sier deres medarrangør Live Nation om responsen?

- Jeg snakket akkurat nå med Rune Lem i Live Nation, og han var kjempefornøyd - og sa: «Dette selger vi ut!»

- Hva med deg selv, ble du overrasket?

- Jeg hadde tro på at vi skulle kunne selge 8.500 billetter, men jeg hadde ikke trodd vi skulle selge så mange billetter den aller første dagen.

Bocelli 8.000

Som sammenligning kan vi her vise fram besøkstallene for de tidligere superstjernekonsertene i Vikingskipet: Bocelli 8.000, Beyonce 7.000, Sir Cliff 5.500, Stevie Wonder 6.000, Santana 6.500. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.