Ser i HA at Willy Barmoen går i angrep på Greta Thunberg for hennes engasjement for klima. Greta setter fram påstander som ikke har rot i vitenskapen, skriver han.

At han kan falle så dypt som å angripe en ungdom på den måten. Nå kjenner jeg ikke til Barmoens utdannelse og yrkesbakgrunn, men har han mer å fare med, da?

Ja, han har støtte av Fremskrittspartiet med Carl I. Hagen i spissen og den amerikanske presidenten, men hos den siste har jeg stor mistanke om at det har med penger å gjøre.

Jeg leser en melding fra NTB hvor over 60 norske leger har undertegnet et opprop som i dag blir overlevert Stortingets presidentskap i anledning FNs klimatoppmøte i Santiago i desember.

Legene mener de menneskeskapte klimaendringer er den største trusselen mot verdens folkehelse. Blant dem som har skrevet under på meldingen er de mest anerkjente leger vi har.

Mener Willy Barmoen at også disse 60 leger ikke forstår det samme som han, det er sola som styrer temperatur og klima her på kloden?

Jeg kan ikke påstå at jeg har så mye greie på klima, men jeg vet av erfaring at det minker av alt du tar av. Så la oss bruke litt mindre av vår klode, vi som i dag har så mye mer enn vi behøver.

LES OGSÅ: Flere sterke meninger finner du på våre debattsider

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.