To retninger splitter KrF. Det er overtydelig denne høsten. Hvilken retning partiet tar vet vi fredag 2. november.

En viktig verdi står de to retningene sammen om. Uomtvistelig kjemper begge, enten målet er høyre eller venstre, for størst mulig gjennomslag for KrFs politikk. Uenigheten mellom de to retningene går på hvordan det kan skje. Hvilken retning, høyre eller venstre, gir de beste mulighetene for et slikt gjennomslag? Men en ting er klart: Ingen av retningene går inn i et samarbeid for å føre henholdsvis arbeiderpartipolitikk eller høyrepolitikk.

Det som er avgjørende for KrFs fremtid er at alle, enten vi er medlemmer eller sympatisører, enten vi heller i den ene eller andre retningen, rød eller blå, kan stå sammen etter 2. november. Uansett hva resultatet blir denne dagen må vi stå sammen om KrF også når de neste skritt skal tas. Norge vil i minst så sterk grad som nå, ha behov for et kristendemokratisk parti. Norge trenger et parti og en politikk med et tydelig kristent grunnsyn.

Noen vil kanskje i skuffelse over et annet resultat 2. november enn forventet, tenke, ikke mer KrF for meg. Da blir spørsmålet hvis velgerne ser en annen veg:

Hvem skal da være i front i kampen mot sorteringssamfunnet?

Hvem skal stå i bresjen for å hindre at teknikken vinner over etikken i bioteknologien?

Hvem skal hindre at bistandsmidler benyttes til andre formål?

Hvordan kan fattigdomsbekjempelse, ute og hjemme, tåle at en så tydelig stemme som KrFs svekkes?

Hvem kan erstatte KrFs sterke stemme for en human flyktning- og asylpolitikk?

Forvalteransvaret og vern om skaperverket begrunner KrFs kamp for en grønnere fremtid. I dette kjernespørsmålet har vi har ikke råd til å miste KrFs stemme. For hvem kan erstatte den?

Tillitsvalgt i KrF siden 1957

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.