6. mai skulle jeg på Elverum sykehus til behandling. Denne dagen var det, som alle vet, full snøstorm. Jeg gikk til busstoppen for å ta bussen og det var for så vidt greit selv om det blåste og snødde kraftig. Det er ikke noe leskur der jeg tar bussen, så da ble jeg stående i snøstormen til bussen kom. Da bussen endelig kom og jeg gikk på ble selvfølgelig snøen på klærne til vann og jeg ble gjennomvåt. Det var langt fra behagelig. Hvorfor er det så vanskelig å få satt opp leskur for folk som skal til Elverum? Fra Myklegard og gjennom Løten sentrum er det leskur bare for dem som skal til Hamar. Det kan da ikke være så kostbart å få satt opp noen leskur? Jeg er overbevist om at passasjerantallet på bussene ville øke om folk kunne stå beskyttet mens de ventet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.