Svar til Nils A. Røhne og Grete Teigset Solli.

Her er det noen poenger som vi vil få bedre frem: Nærmiljølista Ottestad skjønner og synes det er fint at folk vil bo i Ottestad, og ønsker flest mulig velkommen, men det betyr ikke at det er plass til alle som ønsker det. Vi mener at en utbygging av Ottestad må foregå i et slikt tempo at kapasiteten på skoler, barnehager, veier, idrettsanlegg og VA, holder følge med befolkningsøkningen.

Vi ønsker en utbygging på Åkershagan og andre områder som er vedtatt utbygget velkommen, men vi mener også at disse områdene må bygges ut før en tar i bruk dyrket mark. Vi evner også å se hele kommunen under ett. Vi mener at når størstedelen av planlagt utbygging og befolkningsvekst legges til Ottestad, så vil dette gå utover utbygging og utvikling av andre områder i kommunen.

Hvis det er slik at skatteinntekter fra fremtidige innbyggere skal finansiere sin egen infrastruktur, så vil det ta flere år før dette er på plass, og midlertidige løsninger må tas i bruk. Vi valgte å starte Nærmiljølista Ottestad, fordi vi mener at innbyggerne i Ottestad er underrepresentert i kommunestyret, og vi ønsker å delta i prosesser som påvirker nærmiljøet vårt. Vi ser allerede nå før valget at vi har klart å få fokus på flere saker som angår Ottestad, og som kanskje ikke hadde fått noen oppmerksomhet om vi ikke hadde eksistert.

Nærmiljølista Ottestad er opptatt av å ta vare på det gode bomiljøet og det unike kulturlandskapet i Ottestad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.