I 2012 skrev jeg et innlegg om trafikksikkerhet, Situasjonen var at det bodde folk som hadde barn eller barnebarn på besøk, og at det kunne havne leker i gata.

I dag er problemet det samme. Fra 2012 til i dag har tre hus i gata her blitt solgt, og de som har kjøpt husene er småbarnsfamilier. Da blir det slik at gata blir for farlig.

Det vi ønsker oss er to-tre fartshumper. Jeg ytret at jeg kunne tenke meg at det også ble satt opp skilt hvor det står «Kjør forsiktig, barn leker» I tillegg er 30 km/t fartsgrense. Må det skje en ulykke for at folk skal våkne? Jeg vet ikke om det er noe annet sted jeg kan ytre om denne saken enn i avise. Vi har pratet med blant andre vegvesenet, men uten resultat. Hvorfor jeg ønsker å få søkelys på dette, er at jeg bryr meg om de familiene som bor her, og at de skal føle seg trygge. For dette er et villastrøk. Selv er jeg i dag 43 år og blind.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.