Vi registrerer at Sp har tatt et annet standpunkt enn Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar med hensyn til trasévalget i Hamar. LES OGSÅ: Alle ledd i Sp støtter vestlig trase

Vi skjønner også at Sp er opptatt av matjord, men vi har ikke registrert noen stor innsats for å bevare mest mulig matjord i Ottestad der dobbeltsporet vil ligge. Det var Erik Ringnes fra Venstre som i sin tid foreslo vertikale vegger og landbrukskulvert i Ottestad da saken ble behandlet i fylkestinget. Vi har heller ikke registrert særlig motstand mot matjord som har gått med i Stange (Uthuskrysset) og Ringsaker, f.eks. hvor Byggmakker Hamar (?) nå boltrer seg på det som altså tidligere var et flott sted for jordbærdyrking. Da undrer det mange at de få målene det nå er snakk om på Børstad skulle bety så mye for Sp.

Vi savner i svaret en kommentar på vår undering over mangel på respekt for det lokale politiske flertallet i Hamar.

Vi skrev bl.a. «Det forrige kommunestyret hadde et tydelig flertall for Øst (25-14). Det nye kommunestyret har også en klar overvekt av Øst-tilhengere.

Opprettholder Mehl og Sp sin støtte til Bane NOR om Vest, går hun og partiet mot både det gamle og det nye kommunestyret i Hamar. Det er overraskende av et parti som alltid hevder å støtte det som er ønsket i lokalsamfunnet.»

I mange andre saker har vi oppfattet Sp som et parti som lytter til det lokale nivået og støtter det i kampen mot storsamfunnet. Det vil tydeligvis ikke skje i Hamar. Her mener Sp at de vet bedre enn de lokale folkevalgte hva som er best. Det forundrer!


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.