Jeg har ment en stund at debatten om trasévalg er kommet til veis ende. Dette kan jeg, ifølge Endre Krogsrud, ikke bestemme alene. Og det har han rett i, jeg kan kun snakke for meg selv i en slik sammenheng. Han mener det er en type hersketeknikk jeg bedriver, det skal ifølge ham være nr. 1, 2 og 3 av denne typen teknikker jeg bruker for å tie i hjel ubehagelige debatter. Tanken har aldri slått meg at det er det jeg holder på med, men takk for veiledningen.

Jeg får også vite at jeg aldri har ment noe om selve saken, bare om debattens form og varighet. Dette til motsetning til Endre, som kun mener noe om saken, ikke om dens form og varighet.

Det må være hersketeknikk nr. 4 Endre bedriver, har jeg funnet ut. Han ble utfordret på bruk av uttrykk som at BaneNor er en manipulerende forvaltningsbedrift med en egen skjult agenda. Svaret jeg får er at Facebook har vært en demokratisk velsignelse, og at de har 6.000 personer som følger de ulike aksjonsgruppene. For oss andre, ca. 26.000 personer i Hamar kommune, så har dette vært en prøvelse av dimensjoner.

God sommer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.