Saken om Jimmy Andersson har blitt en stor sak, og når Facebook-siden til støtte for Jimmy har passert 1.000 medlemmer, undres jeg. Jeg undrer på om folk ikke kan akseptere en beslutning som trenere, spiller og sportsutvalget har tatt.

Njål Berge har fått mye kommentarer der folk er skeptiske til det han skriver. Jeg synes det er flaut at 1.000 supportere står og roper Jimmy på Jordal, jeg lurer på hvordan det er for de andre, bør ikke supportere støtte laget?

Engasjementet rundt Storhamar er enormt, noe Fattige fettere klarte å gjenskape i fjor. Det er de som har snudd dette sammen med trenerne som fikk maks ut av spillerne og leverte gode prestasjoner som holdt til finale i fjor, har vi grunn til å tvile på de beslutningene de tar?

De som ropte på Jimmy på Jordal og de som uttaler seg på sosiale medier er det de som også banner og skriker når Storhamar slipper inn 0-1 hjemme? Er det de samme som lagde rabalder av et nytt billettsystem som skulle sikre Storhamar nok inntekter for å overleve?

Jeg var så heldig å få lov til å se Patrick Thoresen spille i St. Petersburg. En ting vi bør lære av supporterne der er at det ikke hjelper å bli stille når laget sliter. Det tok to sekunder fra SKA slapp inn mål før hele hallen skrek og ropte SKA! I høst var det mange som skrev at de ikke skulle komme på kamp fordi det gikk dårlig, hjelper det?

Det er i motgang Storhamar trenger støtte. Det er klart jeg blir lei meg når Storhamar taper, men jeg klarer også å ha trua på at neste kamp snur det. Det er skrevet at folk ikke skal møte opp på kamp fordi Storhamar ikke stiller med det beste laget. Men det har blitt sagt at Storhamar skal bygge et lag for fremtiden. De som har fulgt klubben bør vite at kortvarig moro kan bli dyrt.

Jeg vil takke Fattige fettere for alt de gjør og har gjort for Storhamar. Uten dem hadde jeg ikke hatt et Storhamar. Tusen takk til Berge for at han velger å pendle Oslo – Hamar for jobbe for klubben i sitt hjerte samtidig som han får slik trykk mot seg. Det er fantastisk at han er så åpen om holdningene, og ikke viker ved dem.

Det er nok mange som burde sjekket om de hadde stått fast ved sine holdninger i motgang. Når spillergruppen med kaptein Larrivée nå i tillegg går ut og sier at laget står fast ved avgjørelsen og ønsker ro framover bør supporterne respektere det.

Jeg er glad Jimmy valgte å bli i Storhamar og håper at han hver dag bidrar så laget blir bedre og jeg gleder meg til å se han igjen hver kamp til neste sesong. For en fantastisk og lojal spiller. Evig gul og blå.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.