Vedrørende mitt innlegg av 08. oktober under debatt, om Liv Ullmann vs mobil.

Høyst sannsynlig sitter det flere som ønsker å si noe om min reaksjon/tekst og det er mulig HA trykker noen av disse i en annen utgave.

Innlegget ble også fremhevet på HAs Facebook side, som genererte engasjement, og ga leserne en fin mulighet til å si sin mening umiddelbart om meg som person.

Jeg kommenterte tråden selv med følgende beklagelse over min reaksjon på kulturhuset, som var både irrasjonell og barnslig:

Setter man seg selv i gapestokken får man som fortjent. I innleggene her er jeg bl.a. frekk, eier ikke folkeskikk, har ikke selvinnsikt, må skamme meg og har «hodet i eget rumpehull».

Det lureste/beste jeg kunne ha gjort, var selvsagt å be om unnskyldning der og da. Beklageligvis er vi mennesker slik at vi ikke alltid handler rasjonelt i det øyeblikket man eksempelvis blir irettesatt, vi kan opptre barnslig og sutrete, da blir angrep det beste forsvar.

Altså i mitt tilfelle, bli irritert og sender et innlegg til avisen for å kritisere en ikke navngitt person. Jeg er enig i at dagens samfunn i stor grad blir forstyrret av utidig mobilbruk, og selvsagt burde jeg ha ventet med Facebook-oppdateringen.

Jeg har fått «hodet ut av eget rumpehull» (noe som for meg overgår min fantasi å få til), sett meg i speilet og beklager oppriktig.

Og til deg som jeg kalte «Narvestad», beklager.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00