Vedrørende mitt innlegg av 08. oktober under debatt, om Liv Ullmann vs mobil.

Høyst sannsynlig sitter det flere som ønsker å si noe om min reaksjon/tekst og det er mulig HA trykker noen av disse i en annen utgave.

Innlegget ble også fremhevet på HAs Facebook side, som genererte engasjement, og ga leserne en fin mulighet til å si sin mening umiddelbart om meg som person.

Jeg kommenterte tråden selv med følgende beklagelse over min reaksjon på kulturhuset, som var både irrasjonell og barnslig:

Setter man seg selv i gapestokken får man som fortjent. I innleggene her er jeg bl.a. frekk, eier ikke folkeskikk, har ikke selvinnsikt, må skamme meg og har «hodet i eget rumpehull».

Det lureste/beste jeg kunne ha gjort, var selvsagt å be om unnskyldning der og da. Beklageligvis er vi mennesker slik at vi ikke alltid handler rasjonelt i det øyeblikket man eksempelvis blir irettesatt, vi kan opptre barnslig og sutrete, da blir angrep det beste forsvar.

Altså i mitt tilfelle, bli irritert og sender et innlegg til avisen for å kritisere en ikke navngitt person. Jeg er enig i at dagens samfunn i stor grad blir forstyrret av utidig mobilbruk, og selvsagt burde jeg ha ventet med Facebook-oppdateringen.

Jeg har fått «hodet ut av eget rumpehull» (noe som for meg overgår min fantasi å få til), sett meg i speilet og beklager oppriktig.

Og til deg som jeg kalte «Narvestad», beklager.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.