Apropos kommunevalget 2019, som stort sett dreier seg om bompenger. Gjeeeesp. Det er da vel andre saker som bør engasjere og være mer viktig for folket og politikere? Hva med den framtidige sykehusstrukturen i Innlandet? Hvorfor er det helt tyst om dette?

Bør ikke lokalpolitikerne engasjere seg her? Nei, tyst - bortsett fra to innlegg i HA onsdag fra BBL (By og bygdelista i Hamar) som vil ha hovedsykehuset i Hamar, noe jeg også mener burde ha blitt bestemt - men som dessverre ikke vil skje. Og professor dr..med. Bjørg M. Andersen, som vil ha alt slik det er i dag - men savner engasjement. Det siste er jeg enig i - ikke det første. Så dukka plutselig Elverum Høyre opp på FB med at de vil jobbe for å videreutvikle Sykehuset i Elverum til å bli det andre akuttsykehuset i Innlandet. Jeg heiv meg på og likte og delte. Endelig tenkte jeg - uten at jeg er en høyremann. Men så er det tyst igjen ...

Kjære lokalpolitikere - ikke ta det for gitt at Lillehammer får det andre akuttsykehuset, som noen tror. Det er ikke bestemt. Sykehuset i Elverum ligger så godt an til å videreutvikles til å bli det andre akuttsykehuset med sin beskaffenhet og beliggenhet. Det har destinasjon Trysil med ca 700.000 besøkende i 2018 og Østerdal Garnison (Rena Leir og Terningmoen) med over 2.000 soldater, en av de største leirene i Norden under sitt opptaksområde. Her bør også den nye basen til Norsk Luftambulanse ligge.

Nå, kjære politikere, må dere kjenne deres besøkelsestid og engasjere dere. Snakk med fagfolkene og jobb for få gi folket de beste helsetjenestene - det er nå dere skal velges!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.