Det nye året blir et et viktig og spennende år for Hamars utvikling. På HAs førsteside i det nye året, er en av de viktigste sakene at «Østlig trasé vil stenge Stangebrua i to og et halvt år»! Det er greit at det er det Bane Nor skriver i sin innstilling, men det er ikke hele sannheten.

I artikkelen inne i avisen står det at det « i tilfellet østlig valg så skal det bygges sykkel og gangvei som erstatning for Stangebrua». Det er vel da biltrafikk som ikke kan gå som i dag?

Jeg synes det høres positivt ut! Da må det vel være mulig også å bygge en løsning hvor begrenset transport for i hvert fall skyttelbuss kan bygges?

Det vil være en konstruktiv og positiv løsning også for begrensning av trafikken gjennom Strandgata, noe de fleste ønsker.

Den store fordelen er også at togtrafikken da kan gå på nåværende vestlige trasé helt til østl-traseen og en ny, moderne stasjon med alle funksjoner for parkering og offentlig transport, er ferdig bygget!

Kanskje den elektriske og førerløse skyttelbussen også kan videreføres fra den nye moderne stasjonen til den gamle flotte stasjonen som har blitt turistsenter/kontor osv.

Den summer/kjører videre til Skibladnerbrygga, Koigen, Hedmarksmuseet, Jernbanemuseum - som ikke blir beholdt ved østlig trasé - og summer tilbake!

Farfar har en drøm om et framtidig Hamar!

Farfar og bentusiast

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.