Svar til Roar Jevne som 5. september skrev i HA ang. «Tar seg til rette på andres bekostning».

Roar Jevne er helt sikkert en bra mann på mange måter, men noe så surt oppgulp som i avisen 5. september om loppemarked/arrangement i sentrum, har jeg da aldri før sett. Heldigvis.

De aller, aller fleste av byens befolkning, ønsker liv og røre og et levende sentrum i denne fine byen vår, som han sikkert er like glad i som jeg. Og disse seks loppemarkedene per år, kan da vel ikke forringe trivselen? De gjør jo at folk kommer i hopetall. De får frisk luft, de treffer kjente, de koser seg med mat og kaffe, det selges og det handles. Dagen er jo som en folkefest, hver eneste gang. Det er rekreasjon på høyt plan, å overvære disse arrangementene. Og de som da liker å sitte i parken for å rekreere, har god nok plass til det likevel. Og ikke mindre enn 359 andre dager der, uten loppemarked.

Jevne surver for noe han burde jublet for. Og julemarkedet er en eneste helg per år. Er det plagsomt så har er det 51 andre helger uten julemarked. Og skulle det ha interesse - så er julemarkedet i Strandgata det fineste julemarkedet jeg har vært på noen gang. Så møt gjerne og ta en titt, du er garantert å få julestemning helt gratis.

Så jeg er så glad, så glad for hva Linn Byberg har startet opp med. Og at det har blitt den suksessen som det har blitt. Jevne blander også litt hummer og kanari, for Linn Byberg har da ingen ting med Frivillighetsmønstringen på torget å gjøre, som tilfeldigvis var samtidig med årets loppemarked. Er en uenig i det arrangementet også, får en da ta det med Hamar kommune.

Mitt råd til deg er: Vær takknemlig for alle initiativ som blir iverksatt for den fantastiske flotte byen vår! Besøk arrangementene og vær positivt innstilt når noen prøver å skape liv og røre i byen!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.