Nesten alle vil ha Anita, men det er ikke nok å si det, vi må legge stemmeseddelen til Arbeiderpartiet i urna på valgdagen. Gjør vi det sikrer vi fire nye år med Anita i førersetet. Anita går nå inn i sin femte periode som lokalpolitiker og innbyggerne får en førstedame med lang politisk erfaring hvis hun blir gjenvalgt.

Det å benytte stemmeretten er innbyggernes mulighet til å påvirke utviklingen i din kommune de neste fire årene. Det å kunne bruke stemmeretten er et privilegium vi har i et moderne demokrati. Når vi ser bildene ruller over tv–skjermene fra andre deler av verden ser vi at demokratiske rettigheter ikke er noen selvfølge. 

Valglista til Ringsaker Arbeiderparti har god spredning i alder kjønn og yrkesbakgrunn. En stemme til Arbeiderparti vil være fornuftig uansett alder du måtte ha. Etter vår mening vil en stemme til Arbeiderpartiet være det klart beste alternativ for alle pensjonister. 10 av våre kandidater er 60 år og eldre, i tillegg har de lang politisk erfaring.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.