For de som enda ikke har fått den med seg ligger den fritt tilgjengelig på NRKs nettsider. I de siste ti minuttene av denne episoden ser vi en rangering av de mest kjente rusmidlene, og deres skadevirkninger. De tre mest skadelige rusmidlene er alkohol, tobakk og heroin. De fire minst skadelige er magisk sopp, khat, ecstasy og cannabis.

I Norge har vi et offentlig organ kalt barnevernet. Et organ som kan fjerne barn fra deres foreldre, uten rettsgang eller bevisføring. Dette alene er en trussel mot rettsstaten. Ikke fordi de ansatte i barnevernet rundt om i Norge er onde, eller har onde hensikter, men fordi vi mennesker er særdeles sårbare for å ta feil. Det er derfor vi må føre bevis for å si at noen er skyldig, og man er uskyldig inntil det motsatte er bevist. I deres «uendelige klokskap» har politikerne bestemt at barnevernet må bestå av så perfekte mennesker at bevisføring og rettsprinsipper ikke gjelder deres daglige praksis.

Resultatet av alt dette er at om man bruker det verste av alle rusmidler, så er det helt greit. Men bruker man det minst farlige, kan man risikere å miste sine barn, og dette kan skje uten bevisførsel attpåtil. Dette er rett og slett menneskefiendtlig politikk, og illustrerer hvor farlig det er å ha en stor stat. For borgere å bo i en stat hvor barn fratas deres hjem, uavhengig av bevisføring og rettsprinsipper. Det er et mareritt i full blomst.

Noen spurte på Facebook om jeg var stolt over å være norsk. Jeg sa at jeg var veldig glad i landet mitt, men stolthet klarer jeg ikke å føle ovenfor en nasjon som fører en slik menneskefiendtlig poltikk. Særlig når vi alle vet bedre, og vi har visst bedre en god stund. Liberalistene ønsker å legge ned barnevernet, og heller la politiet etterforske eventuelle saker med hensyn til familien. Omsorgssvikt er et lovbrudd, men man ikke dømme noen uten bevis. Til og med Breivik fikk en rettsak: Da gjør vi ingen unntak her i landet, og det er slik det blir trygt å bo her.

Vi ønsker å kjempe for enkeltindividets rettigheter og vi er det eneste partiet som tar reform i ruspolitikken på alvor. Ingen har rett til å straffe deg for hva du gjør mot din egen kropp. Vi vil derfor ha staten ut av stua til folk, og med det legalisere alle rusmidler. Hvis man husker tilbake til «Folkeopplysningen» på NRK, så er det slik i dag at det er de mest skadelige stoffer som i dag er legalisert. Det er derfor ingen grunn til å frykte legalisering av mindre farlige stoffer.

Vi vil også sende staten på en ordentlig slankekur. Desto større staten er, desto mer makt den har, desto mindre makt har du. Vi håper du vil bli med oss på reisen til mer frihet, mindre stat og mer velferd for alle.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.