I mine innlegg har jeg blant annet poengtert hvor viktig det er å samle støtte til saken fra alle grupper i befolkningen, og fra alle politiske partier. Jeg har åpent gitt meg til kjenne som ap-tilhenger og -velger, og sagt klart ifra hvor dumt jeg mener det er å støte fra seg de mange i mitt parti som støtter øst-alternativet.

Det har ikke gjort synderlig inntrykk. 27. august legger NEA ut en anbefaling på facebooksiden sin, der de råder folk i Hamar hvordan de skal stemme i kommunevalget med henblikk på jernbanesaken. I innledningen brukes to hele avsnitt på Hamar Arbeiderparti alene. Det frarådes sterkt å stemme på partiet - noe som begrunnes med hva jeg vil kalle antakelser.

I debatten som fulgte, gripes oppspillet fra NEA begjærlig, både av de velkjente Ap-haterne, men også av andre. Det er ikke måte på hva som konspireres, og hvor mye blod enkelte vil se. NEA var seg selvfølgelig bevisst hva de la ut, og visste hvordan debatten ville dreie. Da jeg tok til motmæle ved å hevde at jernbanesaken trenger samarbeid og ikke polarisering, ble jeg møtt med motargumenter og grovt skyts. Blant annet ble betegnelsen «skadedyr» tatt i bruk om folk i Hamar Ap.

Fysj for en standard!

Det kjennes etter dette ulevelig å delta som debattant på NEAs plattform. Visstnok har jeg riktig syn på saken, men tilhører feil politisk parti.

I HA av 17. september ser jeg at partiet Rødt i Hamar betegner NåEllerAldri som en «borgerlig lobbygruppe». Jeg skal ikke ta stilling til det, men påstanden har fått meg til å tenke.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.