Vil Hedmark Frp tilbake til røttene og den politikk Carl I. Hagen bygget partiet på eller ønsker Hedmark Frp å skape en lukket gruppe som styres av ikke-medlemmer og noen få medlemmer?

Jeg vet at noen innen Hedmark Frp ønsker seg bare stemmer ved valg, men ikke medlemmer som kan være med å påvirke politikken. Jeg vet kameraderiet er så sterkt at rykter og planlagt spill gjør at folk blir ekskludert. Det burde være lettere og mer i Frp sin interesse å verve flere medlemmer til partiet enn å bruke tid og krefter på å planlegge ekskluderinger.

Lederen i Hedmark Frp har ikke forstått at det er et bærekraftig Frp han skal skape. Lederen er mer opptatt av selv skaffe seg posisjoner og goder enn av hva Hedmark Frp skal være samt fremstå for velgere.

Det å være leder krever empati og erfaring noe nåværende leder i Hedmark Frp mangler og som vi ser ikke klare å tilegne seg. Dette medfører at Hedmark Frp fikk nedgang i stemmer ved siste valg, nedgang i medlemsmassen og flere lokallag nedlagt.

Lederen i Hedmark Frp har i tillegg viklet seg inn i en rettsak på grunn av sin holdning til sine medmennesker, men heller ikke her forstår han at han bør trekke seg fra alle verv i Hedmark Frp for å spare Hedmark Frp og partiet på landsbasis for negativ omtale. (Rettsak ekskluderingen av Hans Kristian Arnkværn)

Hedmark Frp har snart årsmøte og hvis ikke årsmøtet tar tak i dette problem og nullstiller alle verv nåværende leder av Hedmark Frp har vil Hedmark Frp miste all troverdighet ute hos folk flest.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.