Etter å ha sett mange av Storhamars bortekamper de siste åra, var det med bange anelser jeg dro til Drammen for å se returoppgjøret mot Glassverket i sluttspillet. Etter fem minutter var de borte. Da hadde Aambakk satt inn fire susere og Liden reddet flere 100-prosentsjanser. Og det bare fortsatte. Da alle var sikre på seier ble Sundmoen skadet og de bange anelsene kom tilbake.

Så setter Senstad inn unge frøken Svele, som kvitterer med fire mål, flotte innspill og en strålende kamp. Jenta som fram til da bare hadde noen minutter på vingen. I tillegg scoret alle de andre ungjentene. Dette lover godt for resten av sesongen og den kommende.

Når så Liden spiller tidenes kamp, måtte det bli en storseier til slutt. Ikke bare tok hun halvparten av skuddene som kom; de kom jo stort sett fra 100-prosentsjanser alle sammen. I tillegg må Senstad få en stor applaus som satte innpå ungjenter i fleng.

Sist det var så gøy på en håndballbane var da Folkvord lobbet fire ganger over Leganger i en kvartfinale mot Larvik for Flint, og de lå under med ett mål med fem minutter igjen. Det ble fire lobber også søndag, og alle gikk i mål.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00