Med et Midt-alternativ som nå er urealistisk, så er min mening at en sentrumsnær stasjon er bedre enn en på Vikingskipet, men kulvertløsningen må forbedres og senkes og vi skal ikke la oss overstyre på hvordan vi ønsker byutviklingen. «Vi skal leve sammen etter dette og vi må respektere hverandres meninger», sa ordfører Einar Busterud på folkemøtet sist onsdag.

Det syns jeg var en god uttalelse vi skal leve opp til. En saklig diskusjon er noe som savnes nå. Og et blikk fra glasstaket. Dobbeltsporet er ikke viktig bare for oss, men også i størst grad for kommuner nord for oss helt opp til Trondheim. Det må de som nå sier «da trenger vi ikke dobbeltspor», også tenke på.

Gruppeleder Hamar Arbeiderparti

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.