Vi har mye å være takknemlige for i Løten. I mine yngre dager jobbet jeg i Oslo. Jeg var ukependler så hver fredag vendte jeg nesa «hemmat». Det beste var nok våren. Da jeg kom oppover fra Romedal, passerte Løtengrensa og så de grønne jordene, de gule blomster langs vegen, nærbutikken med venner og kjente, var det nesten med salig smil og varmt bankende hjerte. Det var så pent, det var så kjent. Det var heme.

Borte var alt ståk og bråk fra byen. Det var rekreasjon å komme hit.

Ikke mye har forandret seg siden den gang. Det er fremdeles godt å komme hjem.

Og slik vil jeg at det skal være i Løten framover. Vi må ta vare på bygda. Kanskje vil mange stoppe her. Kanskje de vil som meg bo her. For det er her jeg har hjerte mitt, og det er derfor jeg vil at bygda skal bestå.

Jeg er glad for at kommunestyret på møtet i mai, med stort flertall, sluttet seg til et opprinnelig Ap-initiativ om at arbeidet med kommunereform må ha som utgangspunkt at en eventuell sammenslåing er frivillig og at innbyggerne skal høres gjennom en folkeavstemming.

Kandidat Løten Ap

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.