Jeg nyter en god kopp kaffe i Hamar sentrum en rolig søndags formiddag (dessverre ikke mange andre å se i Hamar sentrum en søndag) Sitter på cafe etter en gå tur fra Koigen til jernbanemuseet og tilbake. Når jeg jeg gikk den turen i dag så dukket nok en gang ønsket og håpet opp om mere liv i Hamar sentrum og ikke minst langs strandsonen i Hamar. Drømmen om masse folk, noen provisoriske salgsboder og «tavernaer» med stoler, bord og parasoller med enkel servering, kun åpent når etterspørselen er der.

Det kreves ikke mye for å få dette til. Gi tillatelse til private kreative sjeler så kan dette bli virkelighet allerede til sommeren, og dette uten kostnader for Hamar kommune og dens borgere. Vi må utnytte den fantastiske beliggenheten Hamar har og det uten at det koster skjorta. Ryk og reis til lekeplass med 12 millioner i kostnad. Bevar den 60 år gamle lekekarusellen, kjøp en dumpe og noen husker og lag en fin gressplen på resten av området med noen krakker og bord og vips så har du et rekreasjonsområde med mulighet for lek og piknik for store og små

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.