Lederen i Pensjonistpartiet har avgitt marsjordre

Ordren lyder kort og godt: Kjemp for våre lokalsykehus. Befalingen følger kommandolinjen, om hovedstyret, fylkesstyrene og ut til lokallagene. Nå har alle fått en felles kjernesak å arbeide for fram til Stortingsvalget i 2017. Lederen Einar Lonstad hindrer at partiets lokallag oppfører seg som løse kanoner. Trygghet for lokalbefolkningen må telle mer enn storstilt sentralisering, sier den dyktige lederen.

Lokallagene vil selvsagt adlyde ordren, og partiets ressurser blir mer samlet og nyttet effektivt og målrettet. Vi har etter hvert fått mange som trekker på årene her i landet. Det nye lederskapet i Pensjonistpartiet kan lett føre til at eldre blir representert på Stortinget.

Stange Pensjonistparti

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.