Interessen er selvsagt enorm etter at Patrick Thoresen vendte «hjem» fra sitt liv som hockeyproff i utlandet.

Men ishallen har vært fylt uten superstjernen også. Entusiasmen for HamKam er også økende. Omsider ser det ut som det kan gå mot et opprykk. Og klubben har jobbet godt med omdømmet sitt den siste tida. Her i HA registrerer vi merkbart flere følgere på live-overføringene under kampene til HamKam enn før. Blant barn og unge er idrett for vennskap og mestring.

Samtidig har kulturlivet denne sommeren demonstrert at det har et godt tak på folk i Hamarregionen. Nesten 20 festivaler har samlet tett oppunder 70.000 mennesker. Kulturlivet har slått alle rekorder. Prøysen-festivalen, Stoppested Verden, Elton John og Toto har vært de største publikumsmagnetene, men bak der er det en lang rekke mindre arrangementer som ivaretar den store bredden. Siste eksempel er helgas Kønnband, hvor Stange viste at de ikke lenger vil operere i skyggen av storebror Hamar. Nå skal Kønnband identifisere kommunen gjennom hele året. Det er et spennende grep.

Idrett og kultur er aktiviteter som samler hele Hamarregionen. Det gir oss flotte opplevelser som vi tar med oss videre i livet. Men idrett og kultur handler også mye om frivillighetsbevegelsen og dugnadsånden. Når fløyta går for avspark eller artisten står på scenen har utallige mennesker engasjert seg uten annen lønn enn å få være med og bidra.

Derfor skaper ikke idretten og kulturlivet bare store opplevelser, men også samhold, identitet og møteplasser. Gode kultur og idrettsopplevelser gir positiv energi som gjør Hamarregionen til et attraktivt sted å bo. I dette arbeidet har både stjernene og breddebevegelsen en viktig rolle å spille.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.