Få saker, om noen, har til de grader satt Hamar på kartet de siste årene. Det heter seg gjerne at all PR er god PR. Det har nok holdt hardt for både ordfører og rådmann og tenke så positivt gjennom høsten og vinteren 2013. Da nærmet stupetårnet seg en prislapp på 30 millioner kroner, og det var fortsatt usikkert om det overhodet ville være mulig å stupe fra! Ikke rart noen foreslo å taue det ut og senke det på Mjøsas bunn.

Stupetårnet ble på mange måter skyteskiven for alle de som var skeptiske til rekken av store investeringer i byutvikling de siste årene. Det er lett å glemme at overskridelsene totalt sett ikke var dramatiske. Kommunen har også fått tilbakebetalt en betydelig del i erstatning for konstruksjonsfadesen til stupetårnet. Til slutt endte kommunens prislapp på 12 millioner kroner.

I ettertid kan man selvsagt diskutere hvor god ideen om å bygge et stupetårn var. Men i morgen står det uansett klart til åpning Det er i seg selv ingen liten begivenhet! Dessverre har sommeren hittil ikke vist seg fra en side som inviterer til bading i Mjøsa. Men stupetårnet vil helt sikkert bli til glede for alle badeglade i Hamar. Det vil komplettere og videreutvikle Koigen. Vi håper det kan bidra til mer aktivitet, og dessuten bli en attraksjon i seg selv for tilreisende. Ikke minst har stupeanlegget potensial for å bli en fin, sosial møteplass på varme sommerdager. Morgendagens åpning betyr at vi ser slutten på en tung budsjettsak, og begynnelsen på et flott tilskudd til sommerbyen og mjøsbyen Hamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.