I dag er det en uke til valgdagen. I kveld og i morgen vil Hamar Arbeiderblad arrangere to store valgdebatter i kulturhuset i Hamar og Teatersalen i Brumunddal. De nærmeste dagene vil vi også publisere meningsmålinger for alle kommunene. En viktig tendens ved alle målingene er at mange velgere fortsatt ikke har bestemt seg. Det er med andre ord velgere å vinne for alle partier.

Med våre folkemøter ønsker vi å gi våre lesere en enda bedre mulighet til å gjøre et valg som oppleves som riktig for dem. Dessuten er det viktig at flest mulig avgir stemme på valgdagen. Det forutsetter engasjement og innsikt, noe vi ønsker å bidra til.

Det har så langt vært en spennende valgkamp i kommunene på Hedmarken. Sakene som politikere og velgere er opptatt av spenner over et bredt spekter. Kommunale skatter og avgifter, sykehjem og barnehage, kommunesammenslåing, jordvern, byutvikling og selvsagt jernbane har vært høyt på den politiske dagsordenen. Innimellom ser vi at det etterlyses mer engasjement og deltakelse ved kommunevalgene. Ingen kan si at det ikke er en levende valgdebatt i våre kommuner.

Valgmøtene til HA gir to gode muligheter til å høre hvordan ordførerkandidatene vil styre din kommune. Det vil ha betydning for deg, enten i form av kommunens tjenestetilbud, eller de langsiktige visjonen om hvordan kommunen skal utvikle seg i framtida. Møt opp og fyll lokalene!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.