Det er Storhamar håndball som har lansert «Blanke ark», og oppfordrer håndballinteresserte til å gi penger til den gjeldstyngede klubben. Det er ikke vanskelig å forstå at klubben ønsker seg en situasjon hvor den er nullstilt fra dagens tunge økonomiske bør. Likevel er innsamlingsaksjonen knapt synlig på klubbens hjemmeside.

Vi har her på lederplass tidligere kritisert ledelsen av Storhamar Håndball. Konsekvensen ble nedrykk til 1. divisjon, samtidig som Hamars håndballjenter skal innvie den flunkende nye hallen. Ingen andre enn klubbens ledelse kan bære ansvaret for at Storhamar befinner seg i en slik situasjon. Den kritikken står fortsatt ved lag.

Men det betyr ikke at vi ikke ønsker håndballjentene og deres supportere all mulig suksess. Når klubben nå prisverdig nok starter innsamlingsaksjonen «Blanke Ark», vil vi gi Storhamar vår støtte i form av nødvendig publisitet rundt aksjonen. Målet er å samle inn så mye penger at Storhamar Elite kan reddes ut av gjeldskrisa og stå på egne bein igjen.

En rekke tiltak må gjennomføres for å få sunn, økonomisk drift i Storhamar Håndball. Klubbens ledere vet bedre enn noen hva som må gjøres for å bygge opp igjen både økonomi og renomme. Men innsamlingsaksjonen «Blanke ark» er et av flere skritt i riktig retning. Ingen idrettslag kan forvente at det offentlige skal ta ansvaret. Det er de som er opptatt av idrett, og brenner for at Hamar skal settes på kartet gjennom gode idrettsprestasjoner, som nå må grave i lommene og sørge for at klubben har et liv i øverste divisjon.

Vi oppfordrer politikere, idrettsledere og andre kjente opinionsdannere som har et hjerte for idretten, til å gå foran og bidra til at «Blanke ark» blir den suksessen Storhamar trenger for å kunne stå på egne bein. Både små og store bidrag trengs. Samtidig regner vi med at den nye ledelsen i klubben oppfyller sitt løfte om å betale kommunen for leie av hallen, slik man har lovet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.