En snartur til Hedmark inngår i en sjarmoffensiv som har som mål å sanke nok stemmer til å bli sittende i statsministerstolen også etter stortingsvalget i september. Vi som driver de lokale mediehusene føler oss selvsagt forpliktet til å møte opp. Det kan jo hende landets fremste politiker har viktige politiske saker å snakke om?

Tirsdag besøkte Erna Solberg en ung bonde fra Tynset. Østlendingen kunne slå seg på brystet med et eksklusivt intervju med landets førstedame hvor hun uttalte at hun « ... skjønner frustrasjonen i ulvesaken». Dessuten sa Solberg at hun blir glad av å være sammen med kuer.

Der etter gikk turen til Næroset, hvor hun overfor et stort pressekorps skrøt av den gode atmosfæren i den lokale Kiwi-butikken til Harby-familien. Og selvsagt står Hamars fiskebutikk Knutstad og Holen på programmet. Finnes det fortsatt en Høyre-statsråd som ikke har vært der?

Det er hyggelig at statsministeren tar turen til Hedmark. Så får vi heller leve med at miljøminister og partifelle Vidar Helgesen prioriterer å reise til Davos for å diskutere verdensøkonomien. Men neste gang bør det komme noen politiske løfter. Et skikkelig løft i Nasjonal transportplan for utbygging av Intercity til Lillehammer og garantier om at ulvebestanden skal kontrolleres innenfor de rammer Stortinget har bestemt står øverst på ønskelisten. Såpass må til hvis hun skal vinne hedmarksvelgerne. Varg Vedum lurer i kulissene ...

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.