LEDER: «Vi tenkte ikke over at familien mistet en på Utøya», innrømmer lederen for Elverum Fremskrittsparti, Dag Martin Bakken. For en uke siden skrev Hamar Arbeiderblad at lokallaget hadde fremmet en resolusjon til årsmøtet i Hedmark Frp, hvor det het at stortingsgruppa til Fremskrittspartiet skulle arbeide for en utkastelse av hele familien til Benjamin Ahmed. Han er tidligere profilert Ap-politiker i Hamar, og har innrømmet overfor UDI at han løy da han kom til Norge for ti år siden og oppga at han var asylsøker fra Somalia. UDI har utvist ham fra Norge.

I resolusjonsforslaget het det at Ahmeds familie « ... har rukket å bli 11 stykker med foreldre, to brødre og en søster som har hentet ektemannen fra Djibouti pluss noen barn». For en uke siden så lokallagsleder Bakken ingen problemer med at Frps stortingsgruppe skulle engasjere seg direkte i en slik enkeltsak. På fylkesårsmøtet var det andre toner. Elverum Frp trakk forslaget. Dag Martin Bakken innrømmet at han burde forstått at det er UDI som iverksetter utvisninger, mens politikerne lager lovene. Han innrømmet også at han burde vist mer medmenneskelighet. «Kjendisfaktoren spilte nok inn», sier den flaue lokallagslederen.Fremskrittspartiet har slitt voldsomt de siste årene i Hedmark. Utmeldinger, intern skittkasting, og politianmeldelser har dominert i mediebildet. . Utspillet fra Elverum Frp føyer seg inn i rekken. Skal Frp har noen mulighet for å bli tatt alvorlig, er første bud å unngå ugjennomtenkte saker som denne. Det burde ikke være veldig vanskelig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.