Hamar viste seg både som hockeybyen og skøytebyen da det gjaldt som mest. Om noen satt med følelsen av at ikke et verdensmesterskap i skøyter lenger er begivenheten som skaper den aller største entusiasmen, handler det i hvert fall ikke om arrangørene.

Vikingskipet leverte et flott arrangement, som forventet. Og forholdene var også lagt til rette for en ekte folkefest. Utestedene hadde fått utvidet skjenketid uten at politiet rapporterte annet enn at folk hadde oppført seg bra også ut i de små nattetimer. I CC amfi skapte 5.000 tilskuere stemning.

Det er viktig både for Hamar og hele regionen at det store idrettsarrangementene blir lagt hit. Mange merkelapper er klistret på Hamar de siste årene. Det betyr at byen har mange kvaliteter å by på. Idrettsbyen er en av de aller viktigste, fordi Hamar historisk har en plass i idrettshistorien, og fordi det fortsatt er en unik idrettsinteresse på Hedmarken.

Da er det viktig at idretten leverer og sørger for at engasjementet ikke forsvinner. Kunne vi drømme måtte det derfor være at en ny norsk skøytestjerne med røtter i regionen dukket opp neste gang Vikingskipet er arena for et stort mesterskap. Og selvsagt regner vi med at Storhamar Ishockey slår knallhardt tilbake mot Sparta i neste sluttspillkamp. I så fall blir det fullsatt og ny fest på CC amfi.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.