Det var en dag Kong Salomo og Jørgen hattemaker skulle på jobb. Kong Salomo kjørte firmabil, selvsagt rett gjennom bomringen. Jørgen hattemaker derimot fikk ikke start på sin gamle Skoda med det første. Den startet etter hvert, da kom Jørgen to timer forsinket på jobb. En time ble brukt til å starte bilen, den neste timen ble brukt til å omgå bomveier. Er det ingen som skjønner at Kong Salomon og Jørgen blir rammet ulikt? Hva skal til for at våre politikere skal bli realitetsorienterte?

Jeg tror ikke Erna Solberg er særlig opptatt av bompenger som blir hentet og kjørt i limousin. Men for en vanlig familie tar det altfor mye av husholdningsbudsjettet pluss alle andre skatter og avgifter. Gi oss ett valg da! Kollektivtransport er ikke å basere seg på i innlandet. For store avstander, vi har ikke noe valg. Hedmark er ikke Oslo sentrum, i Oslo kan du velge mellom buss, trikk, T-bane hele døgnet. Til våre politikere, våkn opp!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.