Jeg ble sterkt imponert av det velskrevne og tankevekkende debattinnlegget fra Sivert Refsdal (13 år) i HA 24. april. Han tar opp flere gode problemstillinger, blant annet den høye prisen på skøytegåing i Vikingskipet. Den synes også jeg bør bli mye lavere.

Dessverre er det en del barn som faller utenfor det gode idrettsfelleskapet i Hamar. Foreldrenes økonomi og ressurser avgjør i for stor grad hvilken idrett barna kan drive med, eller om de i det hele tatt kan gå på noen fritidsaktiviteter.

Hamar Arbeiderparti vil etablere et kommunalt fond for å sikre barn og ungdoms deltagelse på trening og opplevelsesrike klubbturer. Vi kan ikke akseptere at det vokser frem et klasseskille mellom de (altfor) aktive og de mer passive barna. La oss skape et idretts- og kulturtilbud for alle!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.