Hamar Arbeiderparti sier også nå klart nei til Gjørsli fjelltak.

I kommunestyret 18. oktober 2011 fremmet Hamar Arbeiderparti forslag om å avvise reguleringsplan for Gjørsli fjelltak samt å ta det ut av kommuneplanens arealdel. Med 21 stemmer mot 17 fikk vi flertall for forslaget.

Alle som vil bli berørt av en drift av et grustak i dette området kan være trygge på at Arbeiderparti også nå kommer til å si nei til tiltaket. Vi kommer altså til å stemme mot om å ta det inn igjen i kommuneplanens arealdel.

Vi setter nå som i 2011 bomiljø, innbyggerens trygghet og trivsel foran uttak av grus. God livskvalitet er viktigst for oss.

gruppeleder Hamar Arbeiderparti

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.