Siden 2004 har Lillemoen skolei- Heradsbygd harselert med meg. Kommunen fant ut at det de skulle ta en god bit av «mitt» (en eier jo ikke noe egentlig) jorde.Dette har gått sånn frem og tilbake i årevis.

Det blir litt sånn. Hos frisøren - nei hvordan går det med denne skolen etc. Der kan jeg ikke få fred fra dette heller. Senest i går mens jeg satt og ventet på at bilen skulle få service ringer advokaten og forklarer, Elverum kommunes siste trekk. En «befaring» må finne sted. Om to dager. Og tidspunktet viser seg å være kl. 09.00. Så her er det ikke noen å få lest HA «på senga» (jeg har den på pc’n ). Ei «sykkel» med papiravis eller annet en gammel dame har lagt seg for vane å gjøre før hun møter dagen.

Eiendommer er jo ødelagt - minus 14 dekar? Huset har fått setnings skade(r) en sprekk her og der og der og Gud vet hvor ikke? Men noe hell? Er denne langstrakte historien over i 2020? Det tar tid når en kommune skal terrorisere en gammel dame ser det ut til. Men noe snakk om, for lavt blodtrykk er det ikke nei. Det holder gamla - meg - i god vigør.

Jeg venter spent på hva Elverum Kommune vil finne på - til neste uke - neste år. Hvem vet! Moro dette her, og veldig spennende. Heldigvis kan jeg dra bort til tider - vekk fra dette.Var det noen som sa at gamle damer kjeder seg - ensom. Umulig.

1944 modell

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.