Brumunddal har utviklet seg til å bli et penere og trivelig sted etter at jeg med barnevogn møtte Arne Myrdal og hans disipler på tur opp i sentrum i 1992. Absolutt. Næringslivet har endret seg mye. Jeg var i seks år ansatt hos Berger Langmoen AS som personalmedarbeider med Arthurs Buchardts far som min sjef. Vi hadde 750 medarbeidere. Alt er i dag borte. Sorg, og kommunen må kanskje være med å ta noe ansvar for det? Men nye arbeidsplasser er også skapt takket være dyktige gründere. Moelv har kanskje ikke fått samme kosmetiske kommunale støtte til å utvikle sitt sentrum?

Jeg har nå i en årrekke vært HR-rådgiver etc i Statens vegvesen i Hamar. I denne perioden har jeg bidratt med nyrekruttering av et betydelig antall medarbeidere som har fått sin arbeidsplass i Hamar og hvor mange ha valgt å bosette seg i Ringsaker av ulike årsaker. Kanskje mest fordi boligprisene her har vært rimeligere. Er vel tvilsomt om trapp og strand til 200 millioner ved Buchardt-hotellet har trukket så mange nye borgere alene? Vi Sp er godt rustet og vil klart gjøre en dreining fra dagens pengebruk på strand og torg til målrettet satsing på helsesektor, trygg skoleveg, gode og moderne oppvekstvilkår i barnehage og skole og full sysselsetting. Sps verdier er tuftet på åpenhet, sannferdighet, ærlighet, lojalitet og at vi vil behandle andre slik vi selv vil bli behandlet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.