«Rasehater» er ofte et benyttet ord enkelte får slengt mot seg hvis en våger å ta til motmæle når de mest innvandringskåte blir motsagt. Nå ser jeg at enkelte av dem som får denne karakteristikk svarer med samme mynt med å betegne dem som sier slikt som «Landssvikere» eller «Quislinger». Det kommer ikke noe godt ut av en slik debattform.

Faktum er: Folket i kommuner og grender blir berettiget forbannet over den udemokratiske måte asylmottak dukker opp uten forvarsel av noe slag. Selv ordførere og rådmenn er i villrede. Her er det UDI og «asylbaronene» som har fritt spill. Hvor er folkets ombudsmenn, stortingsrepresentantene?

Den fri flyt av innvandring vi har sett den siste tid kunne vært stoppet om vi for mange år siden hadde forberedt vårt folk og land bedre på det som nå kom veltende over oss som «julekvelden på kjerringa». Denne fri flyt viser seg å stoppe opp etter at Stortinget mannet seg opp og vedtok en innstrammet asylpolitikk i 18 punkter.

Vi som vokste opp før og under krigen har vært med på en utrolig reise i hele etterkrigstiden. Den nordiske og norske velferdsstat har blitt til i denne periode, med vår arbeiderbevegelse i førersetet som spydspiss for et godt fellesskap.

Nå er denne velferdsmodell truet av den globale kapitalisme med fri flyt av alle slag. På toppen får vi så en fri flyt av migranter der et passivt Storting og regjeringen til slutt reagerte, men i seineste laget. Vi godtar en viss innvandring men under god kontroll. Det er mulig at vi får det nå. En demokratisk og velordnet velferdsstat trenger selvsagt grenser i en verden med fattigdom og krig, men vi må også vise solidaritet ut over grensene, noe Norge er kjent for å gjøre.

Vi burde ha en innvandring som gir en kontrollert folkeøkning opp til seks millioner individer innen 2050, slik SSB har antydet det. Om vi velger fri flyt på denne sektor vil vi i samme tidsrom bli 14 millioner i vårt land. Landets etniske befolkning vil da bli totalt overkjørt både i antall og på alle områder innen vår kultur. Jeg behøver ikke å bli kalt «rasist» når jeg har dette standpunkt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.