På skolen så har vi sju forskjellige ventilasjonsanlegg som alle snakker «forskjellige språk». Vi har hatt så mye som 28 grader i klasserommene, i tillegg til tett luft, og da får elevene både vondt i hodet og blir ukonsentrerte.

Elevrådet har gjennomført en spørreundersøkelse som viser hvordan elevene på skolen oppfatter luften i klasserommet sitt.

Denne undersøkelsen ga veldig dårlige resultater. 60 tilfeldig utvalgte elever besvarte undersøkelsen, og det var i snitt 47 av 60 elever som svarte negativt.

Det var blant annet 55/60 som hadde blitt dårlige på grunn av luften i klasserommet, 55/60 blir ukonsentrert hvis det er dårlig luft og alle mener at vi burde gjøre noe med dette.

Når i tillegg 50 prosent av de spurte svarer at de har måttet dra hjem fra skolen på grunn av inneklimaet på skolen, er det for oss et meget klart signal på at noe må gjøres.

Også lærerne merker det dårlige inneklimaet. Vi har hatt mange vikarer på grunn av syke lærere. Det er lov å spørre om inneklimaet er grunnen til dette.

Vår påstand er, at hvis det var 370 voksne istedenfor barn som hadde hatt Storhamar skole som arbeidssted, så ville det blitt gjort noe med en gang. Er det fordi vi er barn at vi blir oversett?

LES OGSÅ: Vi skal fortsatt være en av landets beste kommuner på skole

Også med uteområdet har vi en utfordring. Elevene har mye mindre å gjøre i friminuttene fordi lekeapparatene ute har blitt fjernet siden de ikke var trygge.

Hele sju apparater har blitt fjernet nå bare på noen måneder, da det ble oppdaget at de var i dårlig stand. Vi forstår at lekeapparatene måtte fjernes, men det er et stort behov for nye.

Kjære politikere og ledere i Hamar kommune. Vi på Storhamar skole ønsker at det gjøres noe med dette så fort som mulig, sånn at vi får en bedre skolehverdag i fremtiden. Husk at skolehverdagen ikke er bare digital!

Bygge ny skole, og oppgradere uteområdet = å investere i framtida!

Håper vi blir tatt på alvor med dette leserinnlegget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.