Jeg er overrasket over Walter M. Carlsen som gratulerer Ringsaker Frp med bomseier på sidevegene. Det er ingen seier for bilistene før bommene er fjernet, Walter. Selv Frp stemte for bommer i kommunestyret i Ringsaker, både på E6 og sidevegene. Et tankekors?

Kun undertegnende stemte imot den gangen da jeg så at kostnadene for bilistene ville bli flere tusen kroner ekstra for mange bilister i måneden. Det kan kanskje være på sin plass å minne velgerne på at man ikke skal takke folk i et politisk parti som faktisk har bidratt til å stemme for bommer på vegene våre både på Stortinget og flere kommunestyrer. Så lettlurt bør man ikke være.

For opplysningens skyld stemte også Sp og Ap for bommer på sideveger både i Ringsaker og i Stortinget. Svakt? Absolutt synes jeg. Bordet fanger og utspillet om bommer fra Frp må ses på nytt av byråkratiet i Nye Veier AS og andre etater.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.