I dag har Statens Vegvesen lokasjoner på Otta, Fagernes, Gjøvik, Kongsvinger, Tynset, Lillehammer og Hamar. Alle disse lokasjoner har oppgaver knyttet til fylkesveg. Når Innlandet fylkeskommune skal etablere sin samferdselsavdeling gjennom opphør av samsvegadministrasjon forventer SV at denne geografisk desentraliserte modellen opprettholdes med distriktsavdelinger. Det er nemlig ikke av distriktspolitiske hensyn Statens Vegvesen har valgt en slik modell. Det er fordi oppgavene knyttet til fylkesveg løses best i geografisk nærhet til veg og trafikanter. Det er derfor av rent praktiske hensyn.

Vårt mål er at Innlandet fylkeskommune skal gi fylkets innbyggere tjenester av høy kvalitet, også på området som handler om fylkesveg. Det er derfor også i SVs interesse å opprettholde distriktsavdelingene med ansatte som har høy veifaglig kompetanse i forvaltning, drift, byggherre, utbygging og vedlikehold. Dette må gjelde alle nåværende lokasjoner. Otta, Fagernes, Gjøvik, Kongsvinger, Tynset, Lillehammer og Hamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.